+36 20 5323840 / info@alahome.hu/rendeles@alahome.hu

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Az adott termék megvásárlásakor 30% előleg megfizetése szükséges. A fennmaradó összeg, valamint adott esetben a szállítási díj kiegyenlítése legkésőbb a termék átvételekor esedékes.
A termékeinket országosan szállítjuk, melynek díja maximum a bútor értékének 15%-a. Amennyiben
pontos szállítási díj kalkulációra van szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Érdeklődését online is jelezheti: a kosárba tett termékek esetében a „Megrendelés” gombbal, mely önmagában nem jelent vásárlási kötelezettséget, csupán ajánlatkérést, melynek kapcsán azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A szállítási alapdíj kizárólag a megadott szállítási címre való eljuttatást foglalja magába! További szolgáltatások (pl. összeszerelés) egyedi egyeztetést igényelnek és felár ellenében vehetőek igénybe!


A várható szállítási idő terméktől függően változhat, erről munkatársunk a rendelés megerősítésekor telefonon ad tájékoztatást.Átvételkor feltétlenül ellenőrizze a termékek állapotát, valamint írja alá az átvételt igazoló dokumentumot. Ha bármilyen problémát észlel, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20/5323840-os telefonszámon, melyet hétköznap 8 és 16 óra között hívhat, vagy írja meg nekünk az észlelt problémát az info@alahome.hu e-mail címen. 

 


Amennyiben készpénzben szeretne fizetni a helyszínen, arra kérjük, lehetőleg készítse elő a pontos vételárat.